Zin rose

Det är mina vänners butik, en Erotik shop, där de säljs leksaker, kläder, skojprodukter, filmer, oljor, glid,kondomer....Men även hyr ut porrfilm, har visningar i runk bås...Ja runkbås finns fortfarande tro det eller inte...
Sen finns de en Non stop bio som visar två filmer dagligen..:)
Och nu säljer dom även dom coolaste cupcakesena...Pussy, boobies och willy cupcakes..ja de låter som vad de är..:)

Idag hjälper man till där lite...Det går bra men tråkigt väder men de funkar..är inte på topp idag så de funkar bra...Melissa Horn strömmar ut högtalarna...riktigt bra..

Nu är augustifesten i stan,,,marknad,,uppträdanden, tivoli, SM i fyverkerier...ja allt du kan tänka dig..ska väl strosa runt och kolla nångång...

Nej nu ska jag göra nån nytta känner jag...

Älskar er! Saknar mig mamma sjukt mycket!

Love/Jenny

En regnig Söndag!

Nu är det söndag, en väldigt regning sådan...
Har haft och har besök av en gammal vän från småland vi har känt varandra ca 13 år tror vi det var...det är roligt och snacka ikapp...se film och bara vara.
I fredags firade vi fredde som fyllde år på bishop arms det var trevligt, sen gjorde jag och Milla PubWasa det var riktigt bra faktiskt...:) så kul vi hade det...Men nu har jag ett märke på min arm som jag inte har en aning om vad det är för nåt..
Har hjälpt till lite på Zin Rose en erotikbutik i Norrköping som har det mesta, filmer,leksaker,kläder.kondom,skoj artiklar,bio,bås...Ja you Name it..Har du inte vart där så tycker jag de är dags o kolla in stället om så bara för ta en kaffe...Världens bästa Fia och Fredde äger och driver butiken..tycker vi ska hjälpa dom och shoppa loss i deras butik..:)
Saknar min Camilla massa, vi har inte hunnit umgås alls mycket..:S Även Michaela var de länge sedan jag träffa..:S
Men de är väl så när man trilla tillbaka lite i måendet...men jag kämpar på så gott de går...Går bättre nu när man kan se film igen..:)
Har tyvärr hamna i bråk med min bror och hans tjej..Väldigt tråkigt..:S
Mm gjorde så god köttfärssås igår..mums,,,chili...vitlök och massa goda kryddor..:) mums..
Love/ Jenny

RSS 2.0