Äventyr!

Nu sitter man på tåget mot nya äventyr ska bli så skönt och komma från stan så ni anar inte, norrköping vet hur man ska tråka ut folk verkligen. Jag förstår inte heller varför östgötar är så inåtvända, så sjukt svårt och lära känna någon eller några vettiga människor känns de som...
Jag är en öppen ärlig tjej som älskar och snacka med folk men våra kära östgötar gör de inte lätt för mig men de får man väl leva med, har några vänner i alla fall..
Förlora en riktigt god vän efter en fest för några helger sen, de känns jätte tråkigt och gör mig ledsen, men de är så lögner det gör mig illa för jag är inte en sådan person som ljuger.
Som min kära syster( läs ironin) jag är så jävla trött på hennes lögner så de står mig upp i halsen, det är nog mest för jag har aldrig ljugit för henne eller gått bakom ryggen jag har bara låtit bli och berätta visa saker och de är inte en lögn.
Men hon ljuger och ljuger , jag försöker förlåta en lögn så det kommer en ny, tyvärr vill jag inte ha kontakt med folk som ljuger för mig då klarar jag mig bättre själv faktiskt...ensam är stark måste ju betyda något och jag vet att resten av min familj inte ljuger för mig.
Som jag sagt många ggr min syster behöver hjälp, inte för och vara elak men de är sanningen...
Nej nu blir de något avsnitt till av cake boss, en serie jag börja kolla på handlar om ett italienskt bageri/ konditrori i jersey, riktigt bra, vilka tårtor dom gör helt otroligt...Kolla får ni se..;)
Love/Jenny

Otrevlig Läkare.

.Jag kom precis hem från ett besök på akuten med en av mina bästa vänner, Hon har igår vart i Linköping och gipsat om sin hand efter en operation och detta var andra gången, första gången kändes gipset jätte bra.
Men denna gången fick hon inte samma känsla utan att fingrarna domna bort och hon fick en kall känsla från tummleden och ner mot handleden.
Hon ringer till sjukvårdupplysningen och dom förklarar att hon måste åka upp, Sagt och gjort, vi åker upp till akuten i Norrköping.
Det var tomt i väntrummet, vi prata med tjejen i reception, jätte trevlig, sa att det skulle gå som ett återbesök eftersom det inte var riktigt gjort från början.
Vi sätter och väntar på att bli uppropade de gick ganska fort ca 10-15 min.
Vi får träffa en sköterska och hon klämmer och känner och lyssnar på min vän, men är lite smått otrevlig , och säger att de är inget vi gipsar om här efter en operation, men då förklarar min vän att stygnen är plockade och att hon har bara gipset för stöd, då blir sköterskan tyst och säger att du ska strax få prata med en läkare.
Vi hoppas på de bästa efter 5 minuter kommer de in en robust kvinna i 30 års åldern, och direkt dömmer min vän utan ens ha pratat med henne, och säger att ja du har ju hållt igång hela dagen inte konstigt de har blivit så här,(hon har inte hållt igång nå extremt mycket) och att ja du har ju vart gipsad tio veckor, då sa min vän nej 8, jaha men de står 10 säger läkarn och är riktigt otrevlig och anklagar nästintill min vän för att ha stört dom mitt i natten, då sa min vän att men sjukvårdupplysningen sa att jag skulle åka in, då tar läkaren tag i gipset dänder och har sig vid tummen och högt och tydligt säger att de sitter då inte åt, du får återkomma imorgon till mottagningen detta är inget vi gör inatt inte, då säger min vän att då åker jag helldre tillbaka till Linköping, då var hon så sur och sa ja gör de du gör de, så storma hon ut ur rummet..
Är det så här man ska bli behandlad när man åker in till akuten mitt i natten för att få hjälp, de är ju inte direkt så man åker in för skojs skull utan när man verkligen vill få hjälp och så blir man bemött så här..
Så denna läkaren gjorde både mig och min vän väldigt irriterade och förstod inte vad vi gjort som gav henne rätten att behandla oss på detta visset, hon är läkare och ska skänka trygghet till människor som behöver hjälp, jag hoppas innerligt att ingen annan sjuk människa ska behöva stöta på henne mitt inatten.

Syskon!

Jag kommer alltid älska min syster även om vi bråkar som hund och katt..de finns ingen jag älskar så mycket som henne vi är som samma person känns de som vi kan varandra utantill vet var den andra gillar och inte gillar..
Just nu bråkar vi pga av våra olika tycken och tänken om tillit och sanning och lögner medmera..de är inget roligt men jag har sådan starkt tycke och tänkte så de blir tyvärr så..och syrran tycker inte samma..
Jag har fått höra idag hur elak jag är och att jag ljuger..men jag är inte den människa som ljuger och kommer aldrig bli då jag tycker lögner är hemskt , det är som skitsnack...varför snacka skit om någon när du inte vågar säga de till personen? Jo för man är en fegis..
Jag kan ärligt säga att jag snackat skit om folk..men inte på senaste känns som jag fått en ny syn på allt igen..efter alla mina motgångar jag haft på sistone...bara väntar på nästa motgång och jag blir inte förvånad när den kommer om man säger så...Då är man van vid motgångar..
Lär väl komma ett brev iveckan med ett nekande av akassan igen...som sagft skulle inte bli förvånad...
Men jag kommer skicka in en till överklagan...Jag tänker inte ge mig då jag vet att jag har rätt att få akassa...
Mardrömmarna kommer tillbaka varje natt och de känns väldigt obekvämt och inte få sova ordentligt men de är nog pga medicinen jag äter mot min depression...
Kanske dags och skriva lite om mat då...
Idag gjorde jag potatis och rotfrukter i ugn...och stekt kyckling och min speciella sås..creme fraiche och mjukost typ bonjour...:) testa ni kommer älska de...:)
Love/Jenny

Allvar!

Nu är de dags och börja ta min blogg på allvar ska börja skriva oftare och lägga in bilder...
Jag har haft de kämpigt ett tag men är på bättringsvägen hoppas jag..tror jag krossat ett glashus ibland med all min otur men hoppas fan de vänder..
Hade inbrott i min bil i fredags natt ...bryr mig inte om de dom tog men att förstöra en ruta och bända i plåten och förstöra låset var sååå jävla onödigt...
Men men..ja och så är man singel och snart vart i 3 år..men de är svårt och hitta nån bra kille så jag har sluta letat..för de finns för många idioter där ute...skoja inte liksom..
Kommer börja skriva om mat igen när jag mår så pass bra och fått ett jobb så man får upp mat känslan igen..älskar matlagningen..och har på senaste förälska mig i färsk pasta som jag tycker jätte mycket om de är så gott om man jämför med vanlig pasta..:)
Såg nå löjligt hos min kompis Petri härom dagen 1,75L cola...varför ha en storlek mellan 1,5L och 2L.??
Petri bjöd på goda färsbiffar, pepparsås och klyft..och en god sallad..riktigt gott..:)
Urlöjligt

RSS 2.0