2 veckor!

Har haft besök hemma i över två veckor, av en ny vän tror jag att jag kan ´kalla han, det blir bra...

Ska inte dra hela historien för jag respekterar han och vet att han inte gillar när man pratar om sånt, kan säga att de var jätte trevligt med sällskap, sett massa bra film men även skit och ätit så sjukt god mat ihop, han är så grymt duktig på mat...Jag som inte gillar curry sås, men hans..,ohh ja..,,och jag äter inte gucamole men hans är så sjukt god, men de är nog så när man verkligen gillar att laga mat och gör de med kärlek..

Men de kommer bli ensamt ikväll när man kommer hem och ska krypa ner i sängen ensam på flera dagar, men de ska gå...det vet jag..:)

Kommer ju få hela sängen för mig själv så...hehe..

Söker jobb för fullt, vill verkligen ha ett jobb nu,
Och planer på flytt kommer mer och mer,,,så de blir nog en flytt, måste börja om på nytt,läka som människa och göra nåt med mitt liv känner jag...

Ska börja träna med på allvar...och få ordning på kroppen , bevisa alla att jag kan...

Älskar min familj massor allihopa...extra stora kramar till Nova, Rasmus och Chewy =) Så klart får alla andra härliga extra barn med kramar..;:)

Love/Jenny

Norrköping!

Jag har bott här i ett antal år nu och jag har vantrivts sen har jag trivts igen men nu vet jag faktiskt inte om jag trivs längre....
Jag är jätte glad över att ha min syster och vänner här i stan men jag har nog aldrig blivit blivit så illa behandlad som i denna staden, det är rätt sjukt,.,jag har mått dåligt och så, men nu mår jag faktiskt rätt bra och då kommer man till insikt på ett helt annat sätt om saker och ting faktiskt.

Jag menar inga speciella när jag säger att jag blivit illa behandlad det är mest allmänt att folk i denna staden verkar kunna få behandla folk precis som dom vill.

Men nu har jag sluta ta skit och tänker inte göra det, eller ens låta det ta min energi för den kan jag lägga på bra saker som får mig och må bra..,

Jag är som sagt igen jätte glad och tacksam över min familj och vänner här i stan utan dom hade jag inte vart något alls...Men dom kommer inte försvinna för jag flyttar eller så..är dom riktigt vänner så kommer dom stå bredvid mig även om jag flyttar, och nu är planerna nog Västerås eller Göteborg för och börja om på nytt...Vem vet de kanske inte är bättre men man kan hoppas, och vem vet jag kanske kommer tillbaka till Norrköping nångång..Är en fin stad...

Skänker min mosters man Evald en tanke idag,, det är hans namnsdag och han mår ej så bra i dagens läge efter en stroke och vi vet ej om han kommer klara sig, men tyvärr så tror jag ej det!
Men han har alltid betytt mycket för oss i familjen och han kommer alltid finnas med i våra tankar...

Love/ Jenny

RSS 2.0